top of page

Výsledky práce s diastázou

Updated: Apr 11, 2022

O diastáze sme si už písali viac krát. Jedná sa o rozostup priamych brušných svalov vplyvom preťaženia priameho brušného svalu.


Dôvodov vzniku brušnej diastázy je hneď niekoľko, no najčastejšie sa vyskytuje pri ženách po pôrode. Diastázou však môžu trpieť aj športovci, ľudia bez pohybu a aj deti. Ak sa nerieši, môže mať dopad na Váš zdravotný stav - vznik bolestí chrbta, najmä driekovej časti, oslabené panvové dno, preťažené svaly chrbta atď.


Ak máte chuť, dozvedieť sa o diastáze viac, prečítajte si niektoré z nasledujúcich článkov:






A teraz by som Vám chcela ukázať výsledky práce našej klientky:


Klientka je po 2. pôrode, ktorý bol 24.5.2019



Fotky pri prvej návšteve: 15.7.2019




Fotky pri návšteve z 29.10.2019




Ako vidíte, s diastázou sa dá a je priam nutné pracovať. Dôležitá je technika dýchania a zapájania brušných svalov. Ak si neviete dať rady s tým, ako pracovať s diastázou, naša Kika je Vám k dispozícii.


V prípade, že si chcete rezervovať svoj termín, môžete nás kontaktovať cez tieto kontakty:


📱0907 568 443

💻rehanfyzio@gmail.com

⌨️správa na FB (Rehan Fyzio)

📸správa na Instagrame (rehanfyzio)

🗺SNP 763, Nová Dubnica


Ak sa Vám článok páčil, zdieľajte ho so svojimi blízkymi a dajte Rehanu na Facebooku “Páči sa mi to” a na Instagrame„Follow“. Máme tiež kanál na Youtube, kde môžete odoberať všetky video novinky od nás. Dostanete sa tak k pravidelne publikovanému materiálu, ktorý Vám môže pomôcť.

Okrem toho, máme aj nový eshop, kde si môžete kúpiť oblečenie tvorené zo srdca a tiež najkvalitnejšie doplnky výživy. Nájdete ho na www.eshop.rehanfyzio.sk



326 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page