top of page

Zoznámte sa: Mgr. Natália Šedíková

Updated: Apr 7, 2022

Zoznámte sa s členom nášho tímu a zistite, ako Vám jeho zručnosti môžu pomôcť.



Dnes by sme Vám radi predstavili člena nášho tímu, hlavnú fyzioterapeutku, spoluzakladateľku a spolumajiteľku Rehan Fyzio. Zoznámte sa s Mgr. Natáliou Šedíkovou.


Natálka absolvovala štúdium fyzioterapie v bakalárskom, aj v magisterskom stupni štúdia na Slovenskej zdravotníckej univerzite v Bratislave so sídlom v Banskej Bystrici.

Už počas štúdia ju fascinovalo, ako môže prostredníctvom správne zvolených metodík, ktoré fyzioterapia ponúka, pomáhať ľuďom s ich problémami s pohybovým aparátom a zmierňovať ich bolesti, ktoré sú často príčinou aj životného nepohodlia.


Svedčí o tom aj jej aktivita v odbore, v ktorom už od roku 2010 aplikuje teoretické poznatky do praxe. Svoje praktické skúsenosti naberala vo Fakultnej nemocnici F. D. Roosvelta a v Detskej fakultnej nemocnici F. D. Roosvelta v Banskej Bystrici, v Národnom rehabilitačnom centre Kováčová, v Kúpeľno-liečebnom ústave ARCO v Trenčianskych Tepliciach, vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne, v kúpeľoch Darkov v Karvinej (Česká rebuplika) a tiež v súkromnom zdravotníckom zariadení Rehabilitace Šenov (Česká republika).


Všetky svoje bohaté praktické skúsenosti ďalej rozvíja prostredníctvom práce na našich skvelých klientoch v rekondično-relaxačnom centre Rehan Fyzio.


Prax nie je to jediné, čo Natálku fascinuje a preto nezaháľa ani vo vzdelávaní a neustálom rozvíjaní svojich fyzioterapeutických zručností.

Aj vďaka tomu sa stala jednou z 18 fyzioterapeutov, ktorí ako prví absolvovali na Slovensku kurz mobilizácie rebier.

Mobilizácia rebier je súčasť metodík Ľ. Mojžišovej a ak ste už o nás počuli, pravdepodobne preto, že tieto metodiky, ktoré Natálka ovláda, pomohli už desiatkam ľudí, zbaviť sa ich problémov so zablokovanými rebrami, funkčnou sterilitou žien alebo mnohými inými bolesťami pohybového aparátu.

Prostredníctvom metodík Ľ. Mojžišovej Natálka dokáže riešiť problémy, o ktorých by ste si asi nepovedali, že sú pôvodcom Vašich ťažkostí. Tieto problémy sa prejavujú napríklad bolesťami hlavy, chrbta, prípadne bolestivou alebo nepravidelnou menštruáciou. Prostredníctvom ošetrenia panvového dna alebo odblokovania rebier, Vás dokáže Natálka týchto nepríjemností zbaviť.


Klienti často referujú o úľave ako o „zázraku“, pretože metodiky Ľ. Mojžišovej aplikované na základe praktických skúseností Natálky so stovkami klientov, dokážu pomáhať aj vtedy, ak ste už vyskúšali takmer čokoľvek.


Natálka tiež využíva koncept Spiraldynamik v praxi, pri liečbe lumbalgie. Okrem fyzioterapie sa zameriava aj na Hippoterpiu (liečba prostredníctvom koňa), pretože kone sú jej veľkou vášňou.


Fantastickou výhodou pre Vás je to, že Natálka je maximálne empatická a vždy berie prístup ku Vám komplexne. Nepozerá sa tak iba na to, či Vás bolí rameno alebo iba na to, ktoré všetky svaly môžu túto bolesť spôsobovať, ale analyzuje Váš psychický stav, Váš životný štýl a povyzvedá od Vás veci, o ktorých ste predtým ani neuvažovali, ale ktoré majú extrémny vplyv na to, či Váš stav prostredníctvom správnej terapie napreduje k lepšiemu, alebo zažívate stagnáciu a to aj za predpokladu, že ste dôslední vo vykonávaní cvikov.


Vo výsledku Vám tak dá Natálka odporúčania nie len na to, čo a kedy cvičiť alebo aká masáž je pre Vás vhodná, prípadne ako často terapiu absolvovať, ale pomôže Vám pochopiť určité súvislosti, ktoré veľmi úzko s Vašim problémom súvisia, ale nie sú na prvý pohľad každému známe.


Vaša investícia do seba sa Vám tak vráti nie len v odstránení problémov spojených s pohybovým aparátom a v odstránení bolestí, ktoré Vás ťažia, ale aj v tom, že sa vďaka Natálkinmu prístupu budete u nás cítiť lepšie ako doma a na každú návštevu sa budete zvlášť tešiť, pretože bude predstavovať vo Vašom dni určitý špeciálny okamih, kedy máte chvíľu pre seba a niekto sa o Vás skutočne zaujíma.


Ak teda máte problémy s pohybovým aparátom, prípadne chcete zažiť skutočný záujem o Váš problém, rezervujte si svoj termín u nás a na vlastnej koži sa presvedčíte, prečo Rehan Fyzio zbiera ocenenia od svojich klientov (za ktoré sme vďační).

Svoj termín u nás si môžete rezervovať na:


📱0907 568 443

💻rehanfyzio@gmail.com

⌨️správa na FB (Rehan Fyzio)

📸správa na Instagrame (rehanfyzio)

🗺SNP 763, Nová Dubnica


Ak sa Vám článok páčil, zdieľajte ho so svojimi blízkymi a dajte našej stránke na Facebooku „Páči sa mi to“. Pravidelne budeme pre Vás uverejňovať informatívny obsah.

26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page