top of page

Rehan Fyzio: Rozhovor s klientom

Updated: Apr 7, 2022

Zámer rozhovorov s klientmi je priniesť Vám bližší pohľad na našu prácu. Dnešným klientom je Rebeka Ondrejíková


IMG_4327

Ako dlho ste klientom/klientkou?

Z počiatku som bola len na pár masážach a počas tehotenstva som bola na prvej konzultácii. Ale pravidelnou klientkou som zhruba 2 mesiace.


Aký bol Váš zdravotný stav pred tým, ako ste začali chodiť do Rehanu?

Vždy som športovala a všeobecne ma bavilo cvičenie a práca na mojej postave. Od malička som mala diagnostikovanú idiopatickú skoliózu, ktorá nakoniec musela byť operovaná. Napriek tomu som nikdy nemala zdravotné ťažkosti a ani chrbát ma nebolieval. Minulý rok som otehotnela a na moje prekvapenie aj tehotenstvo som zvládala bez problémov. Až po pôrode (navyše cisárskom reze) som pocítila potrebu dať si „dokopy“ brušné svalstvo pod odborným dohľadom, keďže prišli aj bolesti v krížovej oblasti chrbta.

Ako sa Váš zdravotný stav zmenil? Ako ste na tom teraz?

Pri prvej konzultácii mi bolo diagnostikovaný oslabený hĺbkový stabilizačný systém a diastáza, čo je veľmi bežné (a možno práve preto podceňované) „ochorenie“ brušného svalstva skoro všetkých mamičiek. Keďže samotná diastáza nebolí, mnoho z nás to nerieši a možno ani netuší, že niečo také má a že práve ona môže byť pôvodom iných bolestí. Ja som pojmy poznala a preto som všetky tieto zmeny na svojom tele videla a chcela riešiť čím skôr. Najviac pri manipulácii s bábätkom ma začali veľmi bolievať kríže. Začala som cvičiť od druhého mesiaca po pôrode. Začali sme jednoduchými dychovými cvičeniami a pri pravidelných návštevách pomaly zdvíhame latku. Momentálne sa cítim výborne. Aj popri bábätku som si vybudovala pravidelnú dennodennú rutinu cvičenia, kríže ma absolútne nebolia a ako bonus- také ploché bruško som nemala ani pred tehotenstvom J

Ako často navštevujete Rehan?

Dohodli sme sa na návštevách približne raz za dva týždne aby sme mohli sledovať progres.

Čo je Vaša najobľúbenejšia služba z našej ponuky?

Milujem masáž (kto nie?) J, ale veľmi ma bavia konzultácie/ cvičenie- Rehan má skvelý a príjemný personál

Vnímate rozdiel medzi Rehanom a inými zariadeniami v kvalite služieb, v prístupe personálu atď.?

Určite. Hlavne v individuálnom a flexibilnom prístupe.

Ak by ste sa dnes stretli s niekým z Vašich známych a on by sa Vám zdôveril s tým, že má problémy s pohybovým aparátom, odporučili by ste mu Rehan Fyzio?

Odporúčam, kade chodím <3

Za celý tím Rehan Fyzio ďakujeme!

Tí z Vás, ktorí majú problémy s pohybovým aparátom si môžu rezervovať termín u nás na:


📱0907 568 443

💻rehanfyzio@gmail.com

⌨️správa na FB (Rehan Fyzio)

📸správa na Instagrame (rehanfyzio)

🗺SNP 763, Nová Dubnica


Ak sa Vám článok páčil, zdieľajte ho so svojimi blízkymi a dajte Rehanu na Facebooku “Páči sa mi to”. Dostanete sa tak k pravidelne publikovanému materiálu, ktorý Vám môže pomôcť.

25 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page