top of page

Rehan Fyzio: Rozhovor s klientom

Updated: Apr 7, 2022

Zámer rozhovorov s klientmi je priniesť Vám bližší pohľad na našu prácu. Dnešným klientom je Viktor Horňák.


IMG_2421

Ako dlho ste klientom/klientkou?

Na túto otázku neviem či zrovna presne odpoviem, ale tuším, že to budú približne 3 mesiace.

Aký bol Váš zdravotný stav pred tým, ako ste začali chodiť do Rehanu?

Môj zdravotný stav bol vcelku fajn. Moja prvá návšteva pozostávala z masáže, ktorá mi bola doporučená popri cvičení, ktorému sa vo voľnom čase venujem. Prvýkrát som teda navštívil Rehan s cieľom relaxácie a uvoľnenia svalstva. Pri masáži som spomenul bolesť v pravom kolene, ktorá má vedela sem tam prekvapiť.

Ako sa Váš zdravotný stav zmenil? Ako ste na tom teraz?

Na ďalšom stretnutí sme sa venovali viac môjmu problému s kolenom, presilenémú spodnému chrbtu a bedrovým kĺbom. Dostal som za „domácu úlohu“ sériu cvičení, ktorým sa venujem pred a po návšteve fitka. Môj stav sa zlepšil, koleno prestalo bolieť, zlepšila sa aj moja ohybnosť, cítil som sa lepšie. Telo sa necítilo tak napnuté a presilené.

Ako často navštevujete Rehan?

Rehan navštevujem približne každé 2 týždne v závislosti od práce a od voľných termínov.

Čo je Vaša najobľúbenejšia služba z našej ponuky?

Najobľúbenejšiu službu asi nemám. Skúšal som masáže, cvičenia na pohybový aparát, taktiež jógu a nejaké cvičenia z pilatesu. Každé z nich malo niečo do seba a posúvalo ma ďalej za lepším zdravím. Každopádne po masáži chrbta bolo moje telo ako z gumy a neuveriteľne uvoľnené. Môžem len doporučiť.

Vnímate rozdiel medzi Rehanom a inými zariadeniami v kvalite služieb, v prístupe personálu atď.?

Čo sa týka poskytovaných služieb neviem to porovnať s ničím iným. Rehan bol moja premiéra, čo sa týka masáže a rehabilitačných cvičení. Nemám v pláne meniť. Je to miesto kde majú vždy úsmev na tvári a ochotu Vám pomôcť. Cvičenie prebieha v príjemnej pozitívnej atmosfére, v pozadí hrá relaxačná hudba a nadobúdate neuveriteľný pokoj.

Ak by ste sa dnes stretli s niekým z Vašich známych a on by sa Vám zdôveril s tým, že má problémy s pohybovým aparátom, odporučili by ste mu Rehan Fyzio?

V dnešnej dobe sú ľudia veľmi uponáhľaní a problémy a bolesti ktoré majú maskujú liekmi, ktoré síce tlmia následok, ale neriešia príčinu. Rehan som odporučil už niekoľkým známym, kolegom v práci a ľuďom, o ktorých viem a na ktorých vidím, že majú problémy a to najmä s chrbtom.


Za celý tím Rehan Fyzio ďakujeme!

Tí z Vás, ktorí majú problémy s pohybovým aparátom si môžu rezervovať termín u nás na:


📱0907 568 443

💻rehanfyzio@gmail.com

⌨️správa na FB (Rehan Fyzio)

📸správa na Instagrame (rehanfyzio)

🗺SNP 763, Nová Dubnica


Ak sa Vám článok páčil, zdieľajte ho so svojimi blízkymi a dajte Rehanu na Facebooku “Páči sa mi to”. Dostanete sa tak k pravidelne publikovanému materiálu, ktorý Vám môže pomôcť.

14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page