top of page

REHAN FYZIO: ROZHOVOR S KLIENTOM

Updated: Apr 7, 2022

Zámer rozhovorov s klientmi je priniesť Vám bližší pohľad na našu prácu. Dnešným klientom je Daniela Sádovská.


Ako dlho ste klientom/klientkou ?

Do Rehanu chodím od novembra 2018.

Aký bol Váš zdravotný stav pred tým, ako ste začali chodiť do Rehanu?

Musím povedať, že som mala niekoľko zdravotných problémov, ak to možno takto nazvať. Z mojej strany to boli len zdravotné obmedzenia, ktoré vyplývali a ešte aj stále vyplývajú z popôrodnej diastázy priamych brušných svalov. Toho sa týka ochabnuté svalstvo a poklesnuté orgány a zlé držanie tela. Pri zvýšenej záťaži bolesti chrbtice a spomalenie trávenia, či inkontinencia.

Ako sa Váš zdravotný stav zmenil? Ako ste na tom teraz?

Od novembra je to pol roka a zlepšenie nastalo asi vo všetkých spomenutých problémoch.  Čo sa týka inkontinencie, tak tá vymizla úplne a chrbtica je pevnejšia a stabilnejšia. Celkovo sme sa zamerali na cviky pre hlbokú stabilitu chrbtice a špeciálne na problémy týkajúce sa diastázy.  Dostala som vždy domácu úlohu :o)  a snažila som sa popri iných povinnostiach aspoň 20 min. denne cvičiť cviky, čo som sa naučila v Rehane pod odborným vedením.  Ku dnešnému dňu sa mi diastáza zmenšila približne o 5 cm. Naďalej pokračujem v cvičení  (spolu s Kristínkou a pod jej odborným dohľadom).

Ako často navštevujete Rehan?

Zo začiatku to bolo približne každé dva týždne, teraz posledné tri mesiace každý týždeň.

Čo je Vaša najobľúbenejšia služba z našej ponuky?

Priznám sa, že som nezisťovala, čo všetko ponúkate. :o) Ja využívam individuálny cvičebný program, ktorý sa týka môjho problému a potom si občas doprajem masáž.

Vnímate rozdiel medzi Rehanom a inými zariadeniami v kvalite služieb, v prístupe personálu atď.

Naposledy som bola v podobnom zariadení asi pred dvanástimi rokmi. No neviem, či sa dá vôbec porovnávať štátne zdravotnícke zariadenie so súkromným.  Myslím, že ani nie. V každom prípade teraz som spokojná. Odbornosť a kvalita ponúkaných služieb v Rehane, spolu s  milým  personálom, mi dodáva silu a motiváciu. To sa potom odzrkadľuje aj na pozitívnom naladení a v konečnom dôsledku aj na úprave môjho zdravotného stavu a v neposlednom rade aj na vizuálnej stránke.  Avšak bez cvičenia a vlastnej sebadisciplíny to nejde ! :o)

Ak by ste sa dnes stretli s niekým z Vašich známych a on by sa Vám zdôveril s tým, že má problémy s pohybovým aparátom, odporučili by ste mu Rehan Fyzio?

Určite by som odporučila,  vlastne už sa tak stalo niekoľkokrát  :o)

Za celý tím Rehan Fyzio ďakujeme!

Tí z Vás, ktorí majú tiež problémy s pohybovým aparátom si môžu rezervovať svoj termín tu:

0907 568 443

rehanfyzio@gmail.com

Ak sa Vám článok páčil, zdieľajte ho so svojimi blízkymi a dajte Rehanu na Facebooku “Páči sa mi to” a na Instagrame„Follow“. Máme tiež kanál na Youtube, kde môžete odoberať všetky video novinky od nás. Dostanete sa tak k pravidelne publikovanému materiálu, ktorý Vám môže pomôcť.

92 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page