top of page

REHAN FYZIO: ROZHOVOR S KLIENTOM

Updated: Apr 8, 2022

Zámer rozhovorov s klientmi je priniesť Vám bližší pohľad na našu prácu. Dnešným klientom je Darinka Trepáčová.


Ako dlho ste klientom/klientkou?

Cca 0,5 roka

Aký bol Váš zdravotný stav pred tým, ako ste začali chodiť do Rehanu?

Myslela som si, že celkom dobrý, ale teraz je to oveľa lepšie 😊 Ja som moc nevedela pomenovať problém – necítila som sa dlhodobo dobre – a prechádzalo to už do bolesti chrbta.

Ako sa Váš zdravotný stav zmenil? Ako ste na tom teraz?

Určite ma to posunulo dopredu, cítim sa oveľa viac uvoľnená a nemám už skoro vôbec bolesti – čo som považovala predtým síce už za bežnú vec, v mojom živote, ale ono to ide aj bez bolesti a ešte aj s dobrou náladou.

Ako často navštevujete Rehan?

1x za 2 týždne

Čo je Vaša najobľúbenejšia služba z našej ponuky?

Neviem definovať , čo je najobľúbenejšie – každá hodina v Rehane bola vždy zaujímavá – na koľko som vyskúšala naozaj veľa služieb z Rehanu, ale mala by som naozaj vybrať naj – Access Bar – veľmi zaujímavý zážitok a lymfomasáž 😊

Vnímate rozdiel medzi Rehanom a inými zariadeniami v kvalite služieb, v prístupe personálu atď.?

ÁNO – ja chodím najčastejšie k Natálke a keď človek ide od nej je vždy dokonale oddýchnutý, s nabitou energiou a dobrou náladou . Proste každý kto chodí do Rehanu dlhšiu dobu, dá mu to viac – viac ako inde.

Ak by ste sa dnes stretli s niekým z Vašich známych a on by sa Vám zdôveril s tým, že má problémy s pohybovým aparátom, odporučili by ste mu Rehan Fyzio?

Vždy ako prvé odporúčam Rehan – už je len na každom, či je pre neho ten správny čas spraviť taký dobrý krok a obrátiť sa na nich.

Za celý tím Rehan Fyzio ďakujeme!

Tí z Vás, ktorí majú tiež problémy s pohybovým aparátom si môžu rezervovať svoj termín tu:


📱0907 568 443

💻rehanfyzio@gmail.com

⌨️správa na FB (Rehan Fyzio)

📸správa na Instagrame (rehanfyzio)

🗺SNP 763, Nová Dubnica


Ak sa Vám článok páčil, zdieľajte ho so svojimi blízkymi a dajte Rehanu na Facebooku “Páči sa mi to” a na Instagrame„Follow“. Máme tiež kanál na Youtube, kde môžete odoberať všetky video novinky od nás. Dostanete sa tak k pravidelne publikovanému materiálu, ktorý Vám môže pomôcť.

47 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page