top of page

REHAN FYZIO: ROZHOVOR S KLIENTOM

Updated: Apr 7, 2022

Zámer rozhovorov s klientmi je priniesť Vám bližší pohľad na našu prácu. Dnešným klientom je Jana Králiková.


IMG_4665

Ako dlho ste klientom/klientkou?

Klientkou Rehanfyzio som od novembra 2017.

Aký bol Váš zdravotný stav pred tým, ako ste začali chodiť do Rehanu?

Môj zdravotný stav pred tým, ako som navštívila Rehan bol dosť komplikovaný. Môj problém je ohľadom otehotnenia. Nedarí sa nám splodiť dieťatko tak, aby sme predišli potratom, ktoré mám za sebou. Preto som na odporúčania, že v Rehane sa cvičí metodika podľa Mojžišovej, začala  Rehan navštevovať..

Ako sa Váš zdravotný stav zmenil? Ako ste na tom teraz?

Pri prvom stretnutí som mala zmiešané pocity. Nevedela som čo to bude obnášať, ale verila som že to bude ok. Pani Natália si ma prezrela od hlavy až po päty. Pri mojom probléme zhodnotila, že je potrebné ísť na metodiku podľa Mojžišovej a hneď pri prvej návšteve sa aj ošetruje svalstvo panvového dna. Prvé cviky, ktoré mi boli ukázané som cvičila a už pri nasledujúcom stretnutí bolo vidieť zlepšenie…Opäť sa pridalo pár cvikov a zostavu som cvičila, resp. aj cvičím každý deň. Môj stav je zo dňa na deň lepší. Respektíve aj zo stretnutia na stretnutie je to úplne niečo iné. Výsledok je 100% … Nielen na oko, ale aj na môj pocit. Cvičenie sa stalo pre mňa každodennou rutinou.  Moje svalstvo je na tom oveľa lepšie ako predtým.  Či už vnútorne alebo navonok sa cítim lepšie a mám viac energie. Nevravím, že teraz sa podarí otehotnieť, ale určite aj podľa lekárky som na tom lepšie oveľa, ako som bola predtým.

Ako často navštevujete Rehan?

Rehan navštevujem každý 4. týždeň.

Čo je Vaša najobľúbenejšia služba z našej ponuky?

Z ponuky som vyskúšala konzultácie tie sú na špičkovej úrovni, cviky pre môj daný problém, ale aj celkové služby ktoré ponúkate sú na nezaplatenie!

Vnímate rozdiel medzi Rehanom a inými zariadeniami v kvalite služieb, v prístupe personálu atď.?

Žiaľ, na túto otázku môžem len povedať že ste prvé zariadenie, na ktoré som sa obrátila s mojim problémom. A ako sa vraví: na dobré sa dlho čaká! Som rada, že som počkala kým na trh príde niečo také ako robíte vy!

Ak by ste sa dnes stretli s niekým z Vašich známych a on by sa Vám zdôveril s tým, že má problémy s pohybovým aparátom, odporučili by ste mu Rehan Fyzio?

Jednoznačne áno, pretože aj ja som takýmto spôsobom dostala od známej, Vašej pacientky odporúčania. A za to jej patrí veľké ĎAKUJEM!

Za celý tím Rehan Fyzio ďakujeme!

Tí z Vás, ktorí majú problémy s pohybovým aparátom si môžu rezervovať termín u nás na:


📱0907 568 443

💻rehanfyzio@gmail.com

⌨️správa na FB (Rehan Fyzio)

📸správa na Instagrame (rehanfyzio)

🗺SNP 763, Nová Dubnica


Ak sa Vám článok páčil, zdieľajte ho so svojimi blízkymi a dajte Rehanu na Facebooku “Páči sa mi to”. Dostanete sa tak k pravidelne publikovanému materiálu, ktorý Vám môže pomôcť.

14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page