top of page
Writer's pictureNatália Šedíková

Nové prírastky do rodiny doplnkov výživ

Updated: Apr 7, 2022

Veľmi sa teším veľkej obľube našich kvalitných doplnkov medzi našimi klientmi. Preto sme rozšírili náš arzenál o ďalšie klenoty. Sú nimi Methylkomplex a kozí proteín.


Zdroj: Internet

Methylkomplex

Predstavujem Vám výrobok, ktorý sama užívam a už po veľmi krátkej dobe som na sebe zbadala pozitívne účinky. Je to nemecký Methylkomplex.

Tento unikátny výrobok Vám pomôže s detoxikáciou organizmu a zdravím čriev. Môže za to chlorofylín medi, ktorý viaže toxíny v čreve na báze ropy.

Myslím, že teraz poteším najmä ženy. Napomáha s odstránením nahromadenej vody a tuku v dolnej časti tela (stehná, zadok, boky, lýtka). Asi viete, o čom hovorím, že? 🙂 Okrem toho pomáha obnovovať nedostatočnú energiu, zlepšuje Vám náladu, sústredenie a vizuálnu predstavivosť.

Poznáte stav, kedy zjete špargľu a potom Vám zapácha moč? Zjednodušene za to môže mutácia v géne pre MTHFR. Touto mutáciou génu trpí približne 50% populácie. Doplnením vitamínov skupiny B, najmä methylovanej formy B9 dôjde v matabolizme k správnej metylácii a tým prestane Váš moč zapáchať.

Zápach nie je však jediné, čo by Vás pri mutácii génu malo zaujímať. Tento stav môže v budúcnosti znamenať Alzheimerovu chorobu, kardiovaskulárne ochorenia, leukémiu, metabolické poruchy, rakovinu hrubého čreva, rakovinu obličiek, problémy s tehotenstvom, poruchy opravy DNA, depresie, migrény, chronický únavový syndróm a podobne…

Methylkomplex obsahuje dve formy vitamínu B6, methylovaný vitamín B9 a methylovaný a nemethylovaný B12 vitamín. Garantujem Vám, že lepší „B-komplex“ nenájdete. Preto je to u mňa jasná voľba spomedzi všetkých B-komplexov na trhu.

Kozí proteín

Ak patríte medzi športových nadšencov a po svojich výkonoch potrebujete doplniť bielkoviny, určite viete, že proteínové prášky sú dobrou voľbou. Ako pri všetkých doplnkoch výživy je však nutné dbať na ich kvalitu.

Proteín značky LSP Nutrition je vyrobený z čistej kozej srvátky, bez obsahu aspartámu. Zabezpečí Vám najlepšiu a najrýchlejšiu absorbciu a biologickú dostupnosť.

Vo výžive platí, že je treba rotovať potraviny. To isté platí aj pre doplnky výživy. Preto je kozí proteín vhodnou alternatívou predchádzania intolerancie a tiež pre ľudí, ktorí majú alergiu, alebo intoleranciu na kravské mlieko.

Ak Vás niektorý z našich doplnkov zaujal a máte nejaké otázky, pokojne nás kontaktujte:

📱0907 568 443

💻rehanfyzio@gmail.com

⌨️správa na FB (Rehan Fyzio)

📸správa na Instagrame (rehanfyzio)

🗺SNP 763, Nová Dubnica

20 views0 comments

Comments


bottom of page