top of page

Acess Bars + videoukážka z terapie

Väčšina ľudí ešte o tejto metodike nepočula, nejde o fyzioterapeutický postup ani metódu. Je založená na báze energetických tokov v našom tele. Metóda je veľmi príjemná a máme na ňu naozaj skvelé ohlasy. Ak Vás Access Bars terapia zaujala, môžete si o nej prečítať zopár info.



🖐 Ako terapia vyzerá? Klient pohodlne leží na chrbte a fyzioterapeut pracuje za pomoci rúk v určitých vzorcoch s Vašou hlavou resp. bodmi, ktorých sa dotýka. Terapeut za pomoci jemných dotykov ovplyvňuje tok energie medzi bodmi, každý jeden z nich niečo znamená. Metódou sa snažíme zmeniť vzorce myslenia, ktoré komplikujú náš bežný život. Klienti najčastejšie popisujú príjemné uvoľnenie, pocit "vygumovanej" hlavy, vypnutie nepríjemných myšlienok, relaxáciu a celkový pocit ľahkosti. Každý prežíva niečo iné, tieto prežitky sa nedajú paušalizovať.


🖐 Pre koho je terapia vhodná? Barsy nemajú kontraindikáciu, sú vhodné pre všetkých, ktorí potrebujú vypnúť myšlienkové pochody, ktorí potrebujú zrelaxovať, ktorí majú vysoké mentálne a emočné zaťaženie a veľkú zodpovednosť alebo pre všetkých, ktorí to tak cítia.😊


Najnovšie okrem Natálii robia Access Bars aj fyzioterapeutky Kika a Terezka.💆‍♀️


Ak ste zvedaví, ako terapia vyzerá, máme pre Vás pripravenú videoukážku.

Pre viac informácii nás pokojne sledujte na našich sociálnych sieťach Facebook, Instagram, alebo Youtube, kde nájdete veľa osožného a náučného materiálu.


V prípade, že sa chcete ku nám objednať na Access Bars alebo s akýmkoľvek iným problémom, pokojne tak spravte cez tieto kontakty:


🗺 SNP 763, Nová Dubnica

💻 rehanfyzio@gmail.com

⌨️ www.facebook.com/rehanfyzio

📸 www.instagram.com/rehanfyzio

🖥 www.rehanfyzio.sk

🗺 SNP 763, Nová Dubnica

🖱 www.eshop.rehanfyzio.sk

44 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page