top of page

Nový rozmer mojej práce!

Updated: Apr 7, 2022

Znie to až neuveriteľne, no posunula som lásku k pomoci ľuďom na úplne iný level!





Bol 17. február 2018 a ja som sa vydala na kurz Access Bars® v Zlíne. Vedela som, lepšie povedané, cítila som, že to bude dobré, ale že to bude až taká „pecka“, som netušila! Privítali nás dve usmiate a milé dámy, Lucka a Adriana, ktoré sú certifikovanými lektorkami metódy Access consciousness®. Počet kurzistov bol 8, takže sme mali zabezpečenú komornú atmosféru a individuálny prístup. O čo s ale jedná?



Čo by ste povedali na to, keby sa Váš život začal meniť k lepšiemu? Keby ste sa zbavili otravných a doterných myšlienok, ktoré Vám bránia v kreativite a udržiavajú Vás v neustálom strachu? Čo keby sa Vám život radikálne zjednodušil? Aké by to bolo, keby žili svoj život s radosťou, ľahkosťou a vďačnosťou? A čo keby to bolo už po prvom sedení? Znie to až neuveriteľne? Pre mnohých, ktorí absolvovali prijatie Bars®, aj je.



Bars® je 32 bodov na hlave, ktoré  slúžia ako banka našich myšlienok, pocitov a všetkých presvedčení a vzorcov, ktoré sme si za celý život v našej hlave nazhromaždili. Jemným stláčaním týchto bodov v správnych kombináciách medzi nimi rozprúdime energiu a tie zlé a neprospešné programy, ktoré nám bránia robiť veci tak, ako cítime, sa vymažú, ako keď stlačíte na klávesnici delete. Miznú informácie s negatívnym nábojom, čím sa Vám okamžite zmení myslenie a tým pádom aj Váš život. Vaše rozhodnutia vytvorili Vašu prítomnosť a vytvárajú budúcnosť. Ak budete robiť iné, lepšie, rozhodnutia, logicky sa Váš život zmení k lepšiemu.

Terapia prebieha nasledovne: Vy si ľahnete na svoj chrbát a v dokonaom pohodlí oddychujete celú hodinu a ja pracujem.



Sme zvyknutí, že život musí byť ťažký, že si niečo musíme zaslúžiť, že treba zdolávať prekážky a latky, ktoré sú nastavené extrémne vysoko. Že nemôžeme prijať len tak, lebo nám niekto niečo chce dať, pomôcť…Toto sú príklady starých programov, ktoré v sebe máme zafixované tak hlboko a tak pevne, že je ťažké ich zmeniť len tak. Ale prečo by to nemohlo byť ľahké? Prečo by sme si mali niečo zaslúžiť až po drine, alebo dokazovaní?

Tieto a mnohé iné programy sa dajú jednoducho vymazať pomocou Access Bars®. Znie to až príliš jednoducho, ale jednoduché veci sú tie najúčinnejšie.







Na terapiu neexistujú žiadne kontraindikácie, ani sa ňou nedá ublížiť. Najhoršie, čo sa Vám môže stať, je , že sa budete cítiť najlepšie zrelaxovaní za posledných, minimálne, 10 rokov a že sa budete cítiť ako po vynikajúcej masáži. Toto je garantovaný najmenší efekt, ktorý dosiahnete. No verte, že veci sa budú diať. Možno si ich neuvedomíte Vy, ale vaše okolie si zmenu určite všimne. Efekt je individuálny, neviem Vám presne povedať, čo sa bude diať. No s istotou viem, že sa diať bude 🙂



V prípade, že riešite niektoré z týchto otázok a chcete si zmeniť, spríjemniť a zjednodušiť život, tak ste práve narazili na tú správnu metódu, ktorou Vám viem v Rehane pomôcť. Úžasné je, že momentálne je na Slovensku len veľmi malé množstvo Access® praktikov a o to viac si vážim, že som sa k nej dostala a že Vám budem vedieť pomôcť ešte lepšie, ako doteraz.

Ako som písala, tento kurz mi dal nový rozmer práce, ktorú aj tak už milujem.

Ak sa chcete presvedčiť na vlastnej koži, stačí sa objednať na známych kontaktoch:

📱0907 568 443

💻rehanfyzio@gmail.com

⌨️správa na FB (Rehan Fyzio)

📸správa na Instagrame (rehanfyzio)

🗺SNP 763, Nová Dubnica


Ak sa Vám článok páčil a chcete túto metódu posunúť medzi svojich blízkych, budem rada za každé jeho zdieľanie. Okrem toho nás môžete sledovať aj na Youtube, kde pravidelne pridávame videá s informatívnym obsahom zdarma.


Autor: Mgr. Natália Šedíková

546 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page