top of page

Access Bars očami klienta

Updated: Apr 8, 2022

Dnes o niečo obšírnejšie o Access Bars očami 👀môjho klienta:



"Vzhľadom k tomu, že vediem dosť pestrý a aktívny život, či už pracovne ale aj v súkromí, deje sa v mojom okolí dosť veľa zaujímavých vecí, ktoré na mne zanechajú svoje následky. V dnešnej dosť uponáhľanej dobre si málokto z nás nájde čas byť chvíľku sám so sebou aby sa vyventiloval a od toho všetkého, čo sa v našej každodennej súkromnej, či pracovnej rutine odohráva, si oddýchol. Tým, že som sa stal klientom Rehanu ma zaujal aj ACCESS BARS, ktorý som chcel vyskúšať.


Prekvapilo ma ako na mňa dokáže vplývať a ako mi pomáha. Beriem to ako spôsob odstránenia zbytočnej emočnej energie a všetkého nepotrebného z nášho organizmu. Tak ako si raz za čas v počítačoch triedime už staré nepotrebné súbory ktoré vymazávame a presúvame do priečinku koša je potrebné ten kôš takisto vyčistiť od všetkých tých súborov. Presne tak isto sa to deje aj vo mne samom kde sa vo mne ukladajú všetky tie nervové a stresové situácie, ktoré ma vyčerpávajú, tak si ich dám spôsobom BARSU taktiež odstrániť.





Po skončení sa cítim doslova ako znovuzrodený – uvoľnený, oddýchnutý, plný dobre energie, niekedy s pocitom akoby som nemal ani nohy pevne na zemi, že lietam. Vždy mám pocit akoby som sa zobudil po spánku aj keď som reálne nikdy nezaspal, pretože som sa rozprával so svojou fyzioterapeutkou. Doslova ma to “zresetuje” ako ten počítač. Vďaka tomu sa zrazu lepšie sústredím a vidím rozdiel lepšieho a efektívneho riešenia v mojej práci a som viac odolný voči stresu.

Odporúčam každému jednému z Vás tento reset vyskúšať, čo vám zaručí lepšie myšlienkové pochody a krajší pohľad na svet, kde aspoň na chvíľu zabudnete na Vaše stresy okolo seba."

Samuel Kvasnica



Samovi veľmi pekne ďakujem za jeho pohľad na Access Bars. Ak ste sa teda aj Vy našli v niektorej časti jeho recenzice, rada sa s Vami stretnem pri Barsoch a budem Vás rozmaznávať hodinovým ničnerobením a oddychom😍



Teším sa na Vás! Vaša Natália



Naše kontakty:


📱 0907 568 443 💻 rehanfyzio@gmail.com ⌨️ www.facebook.com/rehanfyzio 📸 www.instagram.com/rehanfyzio 🖥 www.rehanfyzio.sk 🗺 SNP 763, Nová Dubnica 🖱www.eshop.rehanfyzio.sk

106 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page